Developed by Domino / ITCG

Тайрес Гібсон народився 30 грудня 1978 року в Лос-Анджелесі, США. Дуже рано хлопчик почав виявляти схильність до музики, і вже в 14 він переміг на музичному конкурсі. Через 2 роки хлопець купив свій перший власний будинок.

Типаж зовнішності Тайреса імпонує багатьом дизайнерам одягу, тривалий час він був обличчям бренду Томмі Хілфігер, а пізніше - ексклюзивною моделлю для "GUESS?". Працюючи моделлю, хлопець не забував про своє справжнє покликання - музику: його дебютний альбом "Тайрес" стає платиновим.

Крім усього, Гібсон активно знімається в кіно, після видовищних "Трансформерів" його можна буде побачити в екранізації популярних коміксів про Люка Кейджа, героя з надзвичайними можливостями. Тайрес Гібсон також організував власний фонд допомоги дітям вулиці.

Тільки факти:

  • Повне ім`я: Tyrese Darnell Gibson.
  • Дата народження: 30 грудня, 1978.
  • Місце народження: Лос-Анжелес.
  • Проживає: Лос-Анжелес, Каліфорнія, США.
  • Вік: 29.
  • Зріст: 1.79 м.
  • Волосся: Брюнет.
  • Очі: Карі.
  • Музика: реп, хіп-хоп, дебютний альбом "Тайрес".
  • Хоббі: музика.
  • Друг дитинства: Бренді.
  • Має 9 татуювань.
  • Досвід: модель провідних дизайнерів, віджей.
  • Власність: компанія з виробництва відеофільмів.

Фільмографія:

  • "Люк Кейдж" (2008)
  • "Трансформери" (2007)
  • "Перехват" (2006)
  • "Кров за кров" (2005)
  • "Політ Фенікса" (2004)
  • "Подвійний форсаж" (2003)